Despre Noi

SC „ICIN –Consulting” S.R.L.  este specializat în acordarea serviciilor de consultanţă în domeniul  construcţiilor de orice categorie asumându-şi răspunderea să   protejeze   interesele   beneficiarului. Lucrările urmează să fie finalizate în termenii stabiliți conform contractului.

În activitatea echipei o atenție deosebită este acordată selectării celor mai eficiente căi în realizarea obiectivului stabilit.
Apelând la serviciile ”ICIN Consulting” beneficiați, pe lângă altele, și de un așa serviciu, ca executarea funcțiilor beneficiarului începând de la obținerea  datelor iniţiale pentru contractarea lucrărilor de proiectare și pâna la recepția finală a construcției cu înregistarea proprietății la „Agenția Serviciilor Publice”, Departamentul Cadastru.

Fondator „ICIN – CONSULTING” S.R.L.

Chitoroga Tatiana

Arhitect, master în administrația publică, consilier de Stat rangul II clasa III, fost colaborator al Inspecției de Stat în Construcții și ministerului de remură

Echipa colaboratorilor companiei este formată din specialiști cu nume în domeniu.
Cunoscând procedurile și legislația, având experiență  de peste 15 ani pe piața serviciilor și specialiști de calificare înaltă, activind pe tot teritoriul Republicii Moldova, echipa „ICIN Consulting” prestează un spectru larg de  servicii de calitate.
Apelând la servicii de consultanță economisiți timp și bani, procesul find optimizat și sunt evitate evetuale erori.
Creăm relații durabile cu clienții, bazate pe servicii de calitate, colaborare și încredere.

Ce zic Clienții ?

„E bine să apelezi la companii de consultanță, când realizezi investiții, pe toată durata proiectului sau în unele etape. Sunt lucruri, pe care consultantul le face mai bine și mai repede. ICIN - e cea la care am apelat și am rămas satisfacută, economisind timp si energie. Succese!”

Dogotaru Svetlana

„O echipă de profesioniști, care poate să satisfacă toate dorințele clientului,m-am convins de mai multe ori de aceasta. Apreciez colaborarea cu ICIN - Consulting.”

Dumitru Zabolotnii
Medic Stomatolog Dicri-MED

„Mult inseamnă când ai de rezolvat ceva ce nu intră in competențele tale să poți să apelezi la specialiști din domeniu care își știu bine meseria.

Servicii executate cu multă exigență și profesionalism. ICIN CONSULTING a fost p/u SRL POLIMERCOLOR o ieșire din situașiile de impas.Succes in continuare.”

Maria Ipati
Director POLIMERCOLOR SRL

Ne-ar plăcea să Vă cunoaștem și să Vă lăsăm soluția perfectă

Contacte

Serviciile sunt disponibile pe tot teritoriul Republicii Moldova.